Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Біля Шостки до вересня триватиме ремонт дороги

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області розпочинає поточний середній ремонт ділянки дороги, що з’єднує Сумську і Чернігівську області. Загальна довжина 7,5 км. Нагадаємо, що нещодавно була відремонтована дорога Шостка-Пирогівка і це фактично продовження ремонту у цьому напрямку, але вже за межами Шосткинського району, на території сусідньої області.

В межах поточного середнього ремонту тут планується влаштувати два шари асфальтобетону (вирівнювальний та верхній) проїзної частини, укріпити узбіччя, встановити засоби організації безпеки дорожнього руху, а також відремонтувати міст над р. Десна і влаштувати систему водовідведення на Путивській гірці, повідомляє shostkanews.city.

Ця ділянка дороги не бачила капітального ремонту 40 років. Тодішні матеріали і технології не були розраховані на сучасні навантаження від автотранспорту та великовагової техніки. Тому не дивно, що не зважаючи на ямкові ремонти на дорозі ямки, тріщини, спостерігається викривлення покриття та інші значні руйнування. Згідно з виготовленою проектною документацією, тверде покриття вимагає поточного середнього ремонту, з підсиленим вирівнюванням та влаштуванням асфальтобетонного покриття.

Крім того, на ділянці знаходиться великий міст через р. Десну довжиною 387 м. Його збудували 30 років тому у 1991 році. Потребує заміни асфальтобетонне покриття мосту, з відновленням деформаційних швів і гідроізоляції, необхідний повний ремонт покриття на тротуарах, ремонт перехідних плит, ремонт з очищенням з фарбуванням перильного огородження по всій протяжності, заміна на мосту та підходах металевого бар’єрного огородження. Передбачено освітлення на сонячних батареях. Буде здійснена заміна наявного бар’єрного огородження, зміцнення берега.

Під час ремонту, який планують завершити у кінці вересня, буде часткове обмеження руху. Ремонт дороги на першому етапі передбачатиме перекриття тільки однієї смуги, на якій безпосередньо ведуться ремонтні роботи. Повне перекриття планується тільки на завершальному етапі, коли буде укладатися верхній шар асфальтобетону.

4 листопада
3 листопада