14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня

Благодійні фонди об’єднують зусилля для допомоги медичним закладам Сумщини

Благодійна організація «Благодійний фонд Олександра Ємця», у співпраці з «Благодійним фондом Муссон» під керівництвом Анатолія Маковського та громадською організацією «Петро і Мазепа», продовжують надавати підтримку медичним закладам Сумської області. Завдяки їх спільним зусиллям вдалося значно збільшити обсяги гуманітарної допомоги та забезпечити медичні установи необхідними ресурсами.

Цього разу, в Суми було доставлено понад 5 тонн гуманітарного вантажу, що включає:

  1. Функціональні ліжка та матраци до них.
  2. Систему реінфузії крові.
  3. Електрокоагулятор хірургічний.
  4. Засоби гігієни для дітей та дорослих.
  5. Ліки та медичні препарати.

Передача цієї допомоги здійснювалась з урахуванням усіх вимог законодавства України. Вантаж був ввезений через державний кордон та задекларований у спрощеному порядку, передбаченому для гуманітарної допомоги.

Директор «Благодійного фонду Муссон» Анатолій Маковський висловив подяку своїм партнерам за підтримку та спільну роботу:

“Наші партнери з «Благодійного фонду Олександра Ємця» та громадської організації «Петро і Мазепа» завжди готові підставити плече допомоги, і це не може не надихати. Ми разом досягаємо набагато більше, ніж поодинці. Дякую кожному за їхній внесок”.

У період війни об’єднання зусиль благодійних організацій є критично важливим для підтримки населення та забезпечення основних потреб медичних установ. Подібні ініціативи є прикладом для інших організацій і керівників, які також можуть активно долучатися до вирішення нагальних проблем. Оперативність та відповідальність у цей час є ключовими факторами для підтримки життєдіяльності регіону.

4 листопада
3 листопада