Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

«Благодійний фонд «РАЗОМ З КЕРНЕЛ» відзначив якість робіт «АМК РЕМ-БУД»

Компанія «АМК РЕМ-БУД» отримала черговий позитивний відгук про високу якість проведених ремонтних робіт на одному із дорожніх об’єктів Роменщини.

Цього року багато соціально-відповідального бізнесу долучилося до відновлення інфраструктури у різних куточках Сумщини. Серед них і відома національна агрокомпанія «Кернел», яка через благодійний фонд, профінансувала ремонт дороги  О191308 Ромни-Чеберяки-Андріяшівка, що на Роменщині.

ТОВ «АМК РЕМ-БУД», яке приводило до ладу цей автошлях, отримало від БФ «РАЗОМ З КЕРНЕЛ» відгук про виконану роботу.

«У 2021 році «Благодійний фонд «РАЗОМ З КЕРНЕЛ» , розширюючи свою діяльність в соціальній та інфраструктурній сфері, розпочав співпрацю із ТОВ «АМК РЕМ-БУД». Підприємство виконало на замовлення Фонду ремонт автошляху О 191308 Ромни-Чеберяки-Андріяшівка, кінцевим результатом якого ми дуже задоволені. Професійна команда «АМК РЕМ-БУД» швидко та якісно відновила дорожнє полотно», – йдеться у листі-відгуці за підписом регіонального менеджера Олега Власенка.

Також він подякував компанії за проведену роботу та висловив сподівання на подальше продовження співпраці з «АМК РЕМ-БУД».

4 листопада
3 листопада