Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Браконьєрів-рибалок затримали на Ямпільщині

Заборонені знаряддя лову та кілька десятків рибин вилучили працівники поліції в ході операції «Нерест» у двох чоловіків на водоймі в селі Княжичі Ямпільського району. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність.

Працівники сектору реагування патрульної поліції Ямпільського відділення поліції, дізнавшись, що ночами хтось браконьєрським способом та ще й під час нересту добуває рибу на озері у селі Княжичі, вирішили спіймати зловмисників «на гарячому».

Звечора поліцейські влаштували засідку. І під ранок на плесі озера помітили дерев’яний човен та двох людей, які витягали сітки. Зловмисниками, що незважаючи на нерест, сітками ловили ікряну рибу, виявилися місцеві жителі віком 55-ти та 36-ти років. Про те, що вони не вперше займалися незаконним промислом рибних ресурсів, свідчить їх екіпіровка та наявність заборонених засобів лову.

У браконьєрів правоохоронці виявили і вилучили 27 рибин таких видів як товстолоб, короп, щука та карась, а також кілька сіток.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

4 листопада
3 листопада