Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Будівництво спорткомплексу у Бучі від “АМК РЕМ-БУД” проінспектував губернатор Київщини Василь Володін

Будівельна готовність унікального спортивного об’єкту Академія спорту – 90%.

Основні масштабні роботи вже виконані, тож працівники “АМК РЕМ-БУД” приступили до завершального етапу. Зокрема, монтують резинове покриття на біговій доріжці, виконують малярські роботи, заливають покриття в спорт залах та займаються благоустроєм території комплексу.

Варто зазначити, що упродовж останніх двох тижнів наші майстри виконали значний обсяг робіт:

встановили на трибуни комфортні сидіння;

облаштували санітарно-гігієнічні приміщення;

завезли меблі до тренерських приміщень;

встановили вікна та двері у будівлях комплексу, екрани, на вулиці – світильники та музикальну підсвітку, а також двері до вхідної групи (перший та другий поверхи);

облаштували пандуси та коментаторське приміщення;

виконали декоративне шпаклювання стін, у тому числі під трибунами тощо.

Проінспектував будівництво Академії спорту нещодавно й голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, який, побачивши результати проведеної працівниками “АМК РЕМ-БУД” роботи, висловив переконання, що новозбудований комплекс стане потужним спортивним магнітом регіону.

Додамо, що працівники “АМК РЕМ-БУД” докладають максимум зусиль, аби здати об’єкт у визначені терміни, гарантувавши при цьому високу якість робіт. В Академії спорту будуть створені всі умови, аби мешканці громади незалежно від віку та фізичних можливостей могли займатися спортом.

Нагадаємо, що багатофункціональний комплекс зводять у межах програми президента “Велике будівництво”. Він розрахований на 570 відвідувачів на день. Складається з двоповерхової будівлі, двох полів для міні-футболу зі штучним покриттям, баскетбольного майданчика із поліуретановим покриттям, багатофункціонального майданчика і майданчика для занять зі стрит-файту.

4 листопада
3 листопада