Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Буринського активіста «Стоп корупції» піймали напідпитку у громадському місці

Активіст ГО «Стоп корупції» із Бурині Ярослав Йолкін, який на початку року у стані алкогольного сп’яніння вчинив бійку в місцевому АТБ і потім нецензурно ображав представників поліції, знову відзначився скандальною поведінкою. Поки триває розгляд згаданої справи в суді, він почав “виправлятись” і, вчергове будучи напідпитку, затіяв з’ясування стосунків із правоохоронцями у хамській манері.

«Ти під ким ходиш взагалі?» – огризався Йолкін до одного з поліцейських, коли ті піймали його за перебуванням у громадському місці нетверезим і хотіли скласти відповідний протокол, перебачений законодавством. Активіст наполегливо заперечував, що є п’яним, і вимагав довести це.

«Ви проти кого? Ви проти громади, народ?» – продовжував Йолкін, заперечуючи очевидність свого стану перед дівчиною-поліцейською, яка проводила відеозапис.

«Зніми це все здалеку, – сказав він це своєму товаришу, –  і завтра міський голова викине це у Фейсбук, я вам обіцяю», – хизувався стопкорупціонер своїми зв’язками із головою Буринської ОТГ Віктором Ладухою, під безпосереднім керівництвом якого він і займається своєю діяльністю.

«Над тобою теж є вища міра. І не думай, що ти пожиттєво будеш тут робити!» – погрожував Ярослав Йолкін представнику поліції.

У результаті на правопорушника таки склали адмінпроткол, тим паче, що сам процес розпивання Йолкіним алкогольного напою у громадському місці зафіксували бодікамери поліцейських, і він мав всі характерні ознаки сп’яніння.

4 листопада
3 листопада