Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Буринці подякували нардепу Максиму Гузенку за залучені кошти на ремонт дороги

Дякуючи зусиллям народного депутата від Сумщини Максима Гузенка (партія «Слуга народу») вдалося добитися виділення коштів із держсубвенції на ремонт низки доріг у Сумській області. Зокрема 3 млн грн цього року піде на середній ремонт автошляху по вул. Садовій у м. Буринь.

Цю дорогу активно просили відновити виборці під час зустрічей із депутатами, розповів у Фейсбуці представник Буринської міської ради Євгеній Лішунов.

“На зустрічах з виборцями мною було почуто безліч прохань і побажань мешканців нашого міста стосовно ремонту дорожнього покриття вулиць. Зокрема акценти ставились й на вулиці Садовій в місті Буринь. Дану інформацію мною було донесено до Гузенко Максим – Зе Депутат дякуючи зусиллям якого вдалося добитися виділення коштів з держ субвенції на ремонт деяких доріг у 2022 році. Отже, 3 млн грн із держсубвенції піде на середній ремонт автошляху по вул. Садовій у м. Буринь.

Продовжуємо активно працювати над залученням коштів у відновлення доріг нашої ОТГ. Як депутат буду особисто контролювати, щоб усі роботи були проведені на високому, якісному рівні”, – написав Євгеній Лішунов.

4 листопада
3 листопада