Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Час зводити колодязі та септики з RGM group

Літо створює всі умови, щоб установити надійний колодязь, підземний тунель чи промислову систему водовідведення. І RGM group вам у цьому допоможе. Саме для ваших потреб компанія виготовляє колодязні кільця діаметром 1 – 1,5 м  та висотою 0,89 м. А вам вже вирішувати, якого об’єму та глибини буде резервуар.

Менеджери RGM group підберуть вам елементи однакового діаметру, щоб не порушити герметичність конструкції та уникнути протікання води.

Додаткові елементи колодязів

Бетонні кільця – це основа колодязів, і без додаткових елементів вкрай важко спорудити надійну та безпечну конструкцію. RGM group має власне виробництво залізобетонних виробів та виготовляє:

  • плити днища, які є фундаментом споруди та її опорною конструкцією
  • плити перекриття, які гарантують безпечне обслуговування колодязних конструкцій та рівномірно розподіляють навантаження на установку (як варіант – через кожен метр конструкції ставити плиту перекриття).

Монтаж колодязя

Найпростіший варіант – улаштувати систему каналізації заміського будинку, використовуючи один або декілька колодязів-септиків із бетонних кілець. Оскільки вага бетонних виробів велика, вам доведеться скористатися послугами спецтехніки. І навіть тут ми вам у поміч – не тільки виготовимо для вас кільця та доставимо їх, а й за допомогою маніпулятору установимо саму конструкцію на глибину уже готової ями або вириємо її строго запланованого розміру.

Улаштування вигрібної ями

Для очищення стічних вод ідеальним варіантом найпростішої ємності для септика стане вигрібна яма. Якщо об’єм стоків незначний (не більше 1м3), можна використовувати негерметичну конструкцію, і тоді ґрунт стане ідеальним фільтром.

У випадку великого об’єму стічних вод, рекомендуємо зводити герметичний септик, оскільки ґрунт не зможе відфільтрувати таку кількість стоків.

Визначаємо параметри

Об’єм майбутнього септика розраховують в залежності від кількості членів сім’ї. Наприклад, для родини з чотирьох чоловік необхідно установлювати конструкцію об’ємом більше 3м3.

Глибина і діаметр колодязя підбираються для забезпечення повного дренування стоків води.  Якщо конструкція монтується в щільний ґрунт (глина), то потрібно провести буріння свердловин на дні котловану.  Вони покращують фільтрацію і дренування з септика.  Дно колодязя вкривається шаром з піску і щебеню, створюючи фільтраційний бар’єр товщиною з метр.

Ви можете не знати всіх нюансів, тому менеджери RGM group  з радістю вас проконсультують та порадять, якого діаметру вам необхідно придбати колодязні кільця.

Детальніше асортимент в розділі Бетонні кільця

4 листопада
3 листопада