Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Челендж губернатора: відремонтовано ще дві палати

У рамках челенджу губернатора Романа Грищенка одна із найбільших будівельних компаній Сумщини оновила ще дві палати цього разу у Диспансері радіаційного захисту населення.

Компанія «Сумбуд» стала одним із перших, хто підтримав соціальну ініціативу керівника Сумщини Романа Грищенка щодо ремонту палат у лікарняних закладах регіону.

Взявши спочатку під «своє крило» палату у відділенні патології новонароджених, що у дитячій обласній клінічній лікарні, «Сумбуд» пішов далі – відгукнувся на заклик про допомогу медиків Диспансеру радіаційного захисту населення.

Результат не забарився і у переддень свого професійного свята будівельники завершили там ремонт двох палат та коридору.

Завідуючий хірургічним відділенням Сергій Кісєльов вражений результатом. Говорить, завдяки «Сумбуду» у них з’явилися сучасні, світлі та просторні палати.

«Зробили все швидко та якісно. Тут дійсно буде комфортно працювати медикам, а пацієнтам – відновлювати своє здоров’я», – підкреслив він і висловив слова вдячності за небайдужість до проблем закладу очільнику Сумщини Роману Грищенку та керівництву компанії – Павлу Новицькому, Олександру Бритову та Рубену Сумбатову.

Таким чином, підтримавши соціальну ініціативу губернатора, «Сумбуд» інвестує у розвиток медичної галузі Сумщини.

4 листопада
3 листопада