Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Челендж губернатора “Відремонтуй палату” підтримала компанія “Сумбуд”

Одне з найбільших будівельних підприємств Сумщини долучилося до челенджу губернатора Романа Грищенка й відремонтує палату у відділенні патології новонароджених в дитячій обласній клінічній лікарні, що знаходиться на Веретинівці.

Такою приємною звісткою у своєму дописі на Фейсбуці поділився керівник “Сумбуду” Олександр Бритов.

“Обрали для ремонту палату, поряд з тою, ремонтом якої зайнявся голова обласної держадміністрації — так що скоро усі зможуть порівняти їх, побачити, хто із нас зробив краще. Тут рятують життя наших маленьких жителів області, а умови, як відомо, в лікарні, м’яко кажучи, не дуже. Розуміючи ситуацію в державі та серйозність викликів, які сьогодні постали перед нами, компанія «Сумбуд» не може залишатися осторонь”, – зазначив він.

Губернатор Сумщини Роман Грищенко майже з самого старту своєї роботи у якості керівника області багато уваги приділяв галузі охорони здоров’я. Він неодноразово говорив, що жителі Сумщини заслуговують лікуватися в комфортних умовах, незалежно від того, де вони отримують медичні послуги – в обласному центрі чи в невеличкому містечку чи селищі. І власне започаткування такої соціальної ініціативи й стало першим кроком до цього.

«Я звертаюся до представників бізнесу, небайдужих громадян і пропоную челендж «Відремонтуй одну палату», – наголосив очільник області. – Заявляю, що я за власні кошти відремонтую одну палату в лікарні. Не за бюджетні кошти, а за власні. Прошу долучитися до цього челенджу й депутатів, посадовців, представників бізнесу. Створимо комфортні умови у медичних закладах Сумщини разом».

Друзі! Хочу поділитися з вами гарною новиною! Компанія Сумбуд відгукнулася на особисту ініціативу губернатора Сумщини…

Опубліковано Олександром Бритовим Неділя, 31 травня 2020 р.

4 листопада
3 листопада