Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Через холоднечу у Путивлі не відкриють дитсадки

Всупереч сподіванням багатьох путивльських батьків, дитячі садки міста не відкриють навіть на наступному тижні, як очікувалося.

Як встановила спеціальна комісія міськради, це не дозволяє зробити температурний режим в групах. Про це повідомив заступник голови громади Костянтин Гаврільчк.

Справа в тому, що на останній сесії виділили гроші і закупили за них дезінфікуючі засоби і все необхідне, тож дошкільні заклади відповідають протиепідемічним нормам. Але ось опалювальний сезон вже закінчено, лічильники опломбовані, і газівники не дають згоди на те, щоб опалення в дитсадках знову включили. А літо, на жаль, не поспішає радувати нас теплом. І остиглі за час карантину приміщення поки ніяк не нагріваються.

Тому міська комісія прийняла рішення не брати дітей з 9 червня — щоб вони не мерзли в групах, які не послаблювали свій імунітет. Але це лише доти, поки температурний режим не буде задовільним. Можливо, групи нагріються вже з середини червня, і 15 числа дитсадки міста розкриють свої двері для своїх маленьких вихованців, пишуть «Путивльські відомості».

4 листопада
3 листопада