Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

Декан будівельного факультету: «АМК РЕМ-БУД» – один із стратегічних партнерів СНАУ

Задля якісної підготовки майбутніх спеціалістів СНАУ налагодив тісну співпрацю з представниками бізнесу, які приймають активну участь у розбудові та розвитку Сумської області.

«На сьогоднішній день, щоб отримати висококваліфікованого фахівця недостатньо теоретичних знань. Студент має володіти практичними навичками. Розуміючи це, ми розширювали співпрацю з нашими партнерами виробничниками, які можуть у цьому допомогти», – говорить декан будівельного факультету Людмила Циганенко.

Враховуючи курс держави на розвиток інфраструктури та активну реалізацію в області програми Президента «Велике будівництво», з 2022 року СНАУ  започаткував нову спеціальність – «Автомобільні дороги та транспортні споруди».

«Ми залучилися підтримкою компанії «АМК РЕМ-БУД», яка стала нашим стратегічним партнером. Це дозволить студентам надати можливість практичної підготовки саме у напрямку дорожнє будівництво. Активно співпрацюватимемо і з нашим критим полігоном. Він дозволяє у зимовий період застосовувати будівельну техніку, яка не використовується в дорожньому будівництві. Таким чином наші студенти зможуть наочно подивитися, як проводяться земляні роботи, як застосовується технологія дорожнього покриття, як влаштовані його шари, з яких матеріалів, а також які існують сучасні технології та вимоги при будівництві доріг», – додала декан будівельного факультету.

За словами Людмили Циганенко, завдяки співпраці з «АМК РЕМ-БУД» навчальний заклад зможе підготувати не просто фахівця, який знатиме технологію будівництва доріг, а буде підготовлений за вимогою працюючих підприємств.

Будівельний факультет СНАУ заснований у 1989 році. Наразі він має два напрямки – будівництво та цивільна інженерія, а також архітектура та містобудування. Поєднання цих двох спеціальностей дозволяє факультету готувати конкурентоспроможних фахівців у різних напрямках, а їх набуті навички та знання відповідають сучасним вимогам ринку праці.

Нагадаємо, нещодавно між СНАУ та «АМК РЕМ-БУД» було підписано Меморандум щодо підготовки кадрів для дорожньо-будівельної галузі.

4 листопада
3 листопада