Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Декан будівельного факультету СНАУ Людмила Циганенко – про співпрацю з «АМК РЕМ-БУД» та підготовку майбутніх спеціалістів

Будівельний факультет СНАУ був створений у 1989 році і на сьогоднішній день готує спеціалістів за двома напрямками – «Будівництво та цивільна інженерія» і «Архітектура та містобудування». З 2022 року навчальний заклад розширив свої можливості й запровадив підготовку професійних дорожників, на яких представники профільних компаній покладають великі сподівання.

«Враховуючи Президентську програму «Велике будівництво», з 2022 року започатковуємо нову освітню програму – «Автомобільні дороги та транспортні споруди». Ми заручилися підтримкою нашого стратегічного партнеру – компанією «АМК РЕМ-БУД», яка надасть можливість для практичної підготовки студентів напрямку «Дорожнє будівництво», – говорить декан будівельного факультету СНАУ Людмила Циганенко.

За її словами, на полігоні у зимовий період використовуватимуть техніку, яка наразі не задіяна у роботі. Завдяки цьому, студенти зможуть наочно ознайомитися, як проводяться земляні роботи, як влаштовується технологія дорожнього покриття, з яких матеріалів та які сучасні технології і вимоги застосовуються під час будівництва.

«Наші студенти є конкурентоспроможними. Вони можуть паралельно навчатися одразу на двох спеціальностях факультету і працевлаштовуватися не тільки в Сумському регіоні, а й за його межами, відповідати сучасним нормам та вимогам ринку праці», – додала Людмила Циганенко.

Нагадаємо, директор компанії «АМК РЕМ-БУД» Андрій Куковенко відзначив ініціативу Сумського національного аграрного університету щодо запровадження в освітній діяльності унікальних проєктів.

Також, за його словами, компанія співпрацює з СНАУ та долучається до процесу освіти майбутніх фахівців, ділиться сучасними технологіями і технікою, а також надає можливість проходження робітничої практики.

4 листопада
3 листопада