Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Денис Шмигаль: Усі регіони України повинні планово підготуватися до початку опалювального сезону

На цьому наголосив Глава Уряду під час наради в Сумській облдержадміністрації.

Як повідомив очільнику Уряду голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО, на Сумщині готовність об’єктів житлово-комунального господарства до зими становить на 87,7%.

Зокрема теплове господарство готове на 90,8%, водопровідно-каналізаційне господарство – 90,5%, житлове господарство – 90,1%, об’єкти соціально-культурного призначення – 89,5%, у тому числі: загальноосвітні навчальні заклади – 88,4%, дошкільні навчальні заклади – 89,7%, заклади охорони здоров’я – 90,5%, дорожньо-мостове господарство – 82,6%.

«Продовжується робота зі складання актів готовності теплових господарств джерел теплової енергії, об’єктів соціально важливої сфери до роботи в наступному опалювальному періоді, − розповів Роман Грищенко. − За інформацією органів місцевого самоврядування, підготовка теплових господарств буде завершена своєчасно та відповідно до вимог державних нормативних актів».

За його словами, традиційно Сумщина в лідерах за видачі «теплих кредитів» населенню. В області на сьогодні, з початку дії державної програми «теплих кредитів», видано 27 тисяч 772 кредити (І місце по Україні) на суму 475,5 млн гривень (ІІІ місце по Україні). «Всі регіони України повинні планово підготуватися до початку опалювального сезону і увійти в зиму без аварійних і надзвичайних ситуацій», − зауважив Прем’єр-міністр.

4 листопада
3 листопада