Вчора
20 червня
19 червня
18 червня
17 червня
15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня
31 травня
26 травня
23 травня
22 травня
21 травня
20 травня
18 травня
15 травня

Депутат облради Олексій Романько передав захисникам із Шостки РЕБи

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексій Романько повідомив про підсилення оснащення захисників-земляків із Шостки, які боронять Україну на передовій. Для воїнів коштом Шосткинської громади було придбано сучасні портативні пристрої радіоелектронної боротьби. Народний обранець разом із мером міста та колегами з Шосткинської міської ради вже передали вкрай необхідну техніку, що берегтиме життя наших військових.

«Саме РЕБи рятують життя наших воїнів, знешкоджуючи ворожі розвідувальні та ударні безпілотники, виявляючи і придушуючи повітряні цілі! Панування в електромагнітному просторі дає перевагу над противником в управлінні військами та озброєнням!» – написав Олексій Романько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, депутат постійно допомагає Збройним силам України, забезпечуючи потреби військових підрозділів у необхідній техніці для виконання завдань на полі бою – квадрокоптерах, тепловізорах, старлінках. Також Олексій Романько долучився до посилення протиповітряної оборони Сумщини світловим обладнанням для боротьби з дронами.

4 листопада
3 листопада