Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Депутат облради Олексій Романько провів робочу поїздку щодо укріплення кордону

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексій Романько здійснив робочу поїздку у Шосткинський район з метою обговорення  питання укріплення кордону з РФ у кількох громадах. Зокрема, народний обранець разом із головою Сумської обласної ради Віктором Федорченком та колегою по фракції Олександром Слюсарем  відзначив роботу лісівників прикордонної Ямпільщини, які активно підтримують захисників України та докладають зусиль до зміцнення обороноздатності.

«З початку повномасштабного вторгнення рф, матеріалами, фінансовими й людськими ресурсами у будівництві фортифікаційних споруд допомагають Силам оборони України лісівники. У прикордонні вони працюють у важких та небезпечних умовах воєнного часу…

Користуючись нагодою, кращим працівникам Ямпільського агролісгоспу вручили Грамоти обласної ради.

Дякуємо й продовжуємо допомагати українським захисникам! Все буде Україна!» – написав Олексій Романько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, також депутат Сумської облради Олексій Романько працює над відновленням роботи діагностичного центру в Шостці. Медичний заклад має потужну технічну базу, тож з поновленням його діяльності місцеві жителі знову матимуть можливість пройти спеціалізовані обстеження та підібрати правильне лікування.

4 листопада
3 листопада