Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Депутат облради Валерій Волков: “Пишаюся успіхами педагогів Путивля”

За результатами зовнішнього незалежного оцінювання міські школи Путивля увійшли до 20 найкращих навчальних закладів області. У рейтингу, який публікує освітній ресурс “Освіта.ua”, Путивльська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 ім.Радіка Руднєва посідає 15-те місце, а Путивльська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. Г.Я. Базими – 18-те.

Не зміг обійти увагою таку приємну новину про своїх земляків і депутат облради, людина, яка протягом багатьох років підтримує освітян на Путивльщині та знає про усі їх проблеми з перших вуст Валерій Волков.

“Пишаюся високими досягненнями наших педагогів. Це – важка та кропітка праця, яка заслуговує найвищої вдячності та поваги. Зі свого боку я максимально сприятиму розвитку освіти на Путивльщині, відстоюватиму інтереси педагогів на обласному рівні, щоб освітні заклади не закривалися, а продовжували працювати, а також допомагатиму, серед іншого й фінансово, щоб наші юні путивляни могли достойно навчатися”, – підкреслив Валерій Волков.

“Низький уклін людям, які своїми справами славлять наш тисячолітній Путивль, низький уклін нашим землякам. Також напередодні Дня знань, користуючись нагодою, хочу привітати освітян Путивльщини з наступаючим начальним роком, побажати вам творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві, а школярам – підкорити нові вершини знань та зростати гідними людьмии”, – підсумував депутат облради.

4 листопада
3 листопада