Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Депутат облради Валерій Волков зробив інвестиції у розвиток освіти Путивльщини

За сприяння депутата облради Валерія Волкова на Путивльщині облаштували навчальні класи та приміщення шкіл, а першокласники громади отримали в подарунок необхідне шкільне приладдя.

У школах Путивльської громади пролунав перший дзвоник. За парти шкіл сіли майже 200 першачків. Для того, аби їм було комфортно здобувати знання потурбувалася не тільки влада, а й представники бізнесу. “Співпраця влади, бізнесу та освіти забезпечить комфортні умови для навчання учнів та студентів Путивльської громади”, – написав у своєму пості на Фейсбуці очільник Путивльської ТГ Костянтин Гаврильчук. Одним із прикладів такої співпраці він назвав допомогу депутата облради Валерія Волкова, який вже протягом багатьох років незмінно підтримує освітян громади.

Сам же Валерій Волков так пояснив свою допомогу педагогам Путивля: “Для освітян і учнів початок навчального року – особливо хвилюючий та знаковий день.Тож я не міг прийти до них тільки із привітаннями та словами вдячності. Сподіваюсь, усі подарунки стануть у нагоді, а в шкільних приміщеннях, про облаштування яких ми подбали ще напередодні старту навчання, створені комфортні умови для здобуття якісних знань”, – прокоментував депутат облради. Валерій Волков додав, що допомога школам і турбота про дітей завжди були і залишаються одним з пріоритетів його роботи і як депутата, і як керівника кооперативу “Ярославна”. Адже за підростаючим поколінням – майбутнє Путивльщини.

“Сьогодні наше підприємство багато інвестує в агросектор, особливо в переробну галузь. Це і розширення елеваторних потужностей, і будівництво молочного заводу. У планах також відкриття інших промислових переробних підприємств. Саме тому ми зацікавлені у висококваліфікованих спеціалістах. Обіцяю, що перевагу надаватимемо саме нашим землякам, у навчання яких ми сьогодні вже інвестуємо”,- наголосив депутат облради Валерій Волков.

Він запевнив, що не словом, а ділом й надалі підтримуватиме освітян та учнів Путивльщини, дослухатиметься до їх потреб і відстоюватиме інтереси на всіх рівнях.

4 листопада
3 листопада