Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Депутат облради відгукнувся на челендж губернатора «Відремонтуй палату»

Як уродженець Ямпільщини, він вирішив допомогти рідному краю. Головний лікар та колектив Свеської селищної лікарні запропонували йому відремонтувати кабінет терапевта, у якому обслуговують велику кількість пацієнтів. Приміщення потребує капітального оновлення, тож депутат зробить його за власний кошт.

«Я переконаний, що рівень якості життя людей залежить від кожного з нас, саме від того, наскільки ми здатні піклуватися та дбати один про одного, тому я вирішив долучитися до челенджу губерантора «Відремонтуй палату»», — сказав Костянтин Товстуха.

В березні цього року Сумщина отримала нового губернатора. Роман Сергійович Грищенко має багато амбітних планів для покращення життя жителів Сумщини. Незважаючи на короткий термін перебування на посаді губернатора, депутати обласної ради, працівники підпорядкованих підрозділів, журналісти, небайдужі та щирі мешканці Сумщини змогли переконатися в компетентності та обізнаності керівника області, щодо проблемних питань не тільки в обласному центрі, а й в віддалених районах.

Опубліковано Константином Товстухою Субота, 13 червня 2020 р.

4 листопада
3 листопада