Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Депутат облради Віра Лаврик передала військовим Сумщини автомобіль медичної допомоги

За ініціативи депутата Сумської обласної ради, голови фракції «Слуга народу» Віри Лаврик військові Сумщини днями отримали сучасний автомобіль медичної допомоги. Він буде використовуватися у медичній службі 155 батальйону тероборони та дозволить надавати бійцям повноцінну долікарську допомогу.

“Ключі від автомобіля передали бійцям 155 батальйону територіальної оборони разом з головою обласної ради Віктором Федорченком. Також з приємною місією була депутат обласної ради Тетяна Євдокимова, яка повідомила, що поштовики Сумщини провели акцію і зібрали на потреби військових 40 тисяч грн. Тож вони можуть надати свої пропозиції щодо першочергових потреб.

Загалом депутати обласної ради з першого дня масштабного вторгнення росії в Україну допомагали й продовжують допомагати як військовим, так і мирним громадянам. Це і техніка, і матеріали, і речі, і продукти харчування, і ліки, і кошти тощо. Зупинятися не будемо, доки Україна не здобуде перемогу.

«Ми не можемо залишатися осторонь проблем, з якими зіштовхуються наші захисники, – підкреслив голова обласної ради Віктор Федорченко. Нехай вся наша допомога береже хлопців та допомагає їм у боротьбі з агресором. Перемога прийде обов’язково, адже ми наближаємо її разом!».

З клопотанням про закупівлю машини для медичної служби я звернулась до дирекції ТОВ «АВІС УКРАГРО» та ТОВ «АВІС-УКРАЇНА» і там не відмовили. Це не перший вклад від даних підприємств в обороноздатність України. Раніше були закуплені КрАЗ, «RENAULT DUSTER» та інші автівки для різних підрозділів ЗСУ.

Подарований автомобіль буде використовуватися в медичній службі 155 батальйону ТРО. Начальник медичної служби В’ячеслав Гнідець сказав, що для них дуже важливо мати таку машину. Вона мобільна, сучасна і дає змогу надавати повноцінну долікарську медичну допомогу.

Також, подякував за підтримку командувач ОТУ «Суми» Олександр Нестеренко. «Життя та забезпечення військових – наше основне завдання. Кожен підрозділ, який знаходиться в зоні відповідальності ОТУ «Суми» має все необхідне для захисту кордону. Щоденно ми опрацьовуємо запити від військових та оперативно знаходимо все необхідне завдяки нашим можливостям, владі та партнерам», – наголосив генерал-майор”, – написала Віра Лаврик на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада