Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Депутат Сумської облради Валерій Волков – про співпрацю з «АМК РЕМ-БУД» у сфері реалізації важливих інфраструктурних проєктів

Депутат Сумської облради, засновник ССК «Ярославна» Валерій Волков відзначив якість відремонтованої працівниками «АМК РЕМ-БУД» ділянки автошляху Скуносове-Корольки, а також розказав про її важливість.

Минулого року «АМК РЕМ-БУД»  привела до ладу понад 5 км дороги на Путивльщині. Відбудову автошляху профінансувала держава та ССК «Ярославна», який упродовж багатьох років дбає про розвиток  Путивльської громади.

Так, депутат Сумської облради Валерій Волков наголошує на необхідності створення якісної транспортної інфраструктури у селах. Адже, за його словами, це допоможе вивести на новий рівень розвитку сільськогосподарські виробництва, що в свою чергу врятує село і людей, які ще там живуть.

«На прикладі нашої співпраці з «АМК РЕМ-БУД», яка виконала ремонт дороги на умовах співфінансування, ми провели 5,2 км до села, яке стане майбутнім центром молочного кластеру. Підприємство побудувало переробний комплекс, вже замовили обладнання і розраховуємо, що у 2022 році випускатимемо власну маслопродукцію», – розповів Валерій Волков.

Депутат облради додав, що держава має заохочувати сільгоспвиробників, які мають матеріально-технічну базу та землю в обробітку, об’єднуватися.

«Це – найголовніша мета. Місцеві адміністрації мають бути зацікавлені у цьому. Тоді ми матимемо результат – процвітаюче село, де є робота і створені комфортні умови для життя», – наголосив Валерій Волков.

Додамо, що ССК «Ярославна», за даними Путивльської міської ради, входить до п’ятірки найбільших платників податків, серед компаній, що працюють в аргосекторі. Минулого року підприємство спрямувало на розвиток територій рекордні 10,4 млн. грн. різних податків та платежів по соцугодам, що склало 1,6 тисячі гривень з гектару, які знаходиться в обробітку. Для порівняння – інші сільгоспвиробники сплатили від 1,46 тис.грн/га (ТОВ «Райз північ») до 0,949 тис. грн/га (ТОВ «Агріпорт-Норд»). Також варто зазначити, що окрім вище згаданих податків та внесків по соцугодам, Валерій Волков спрямував додатково 5 млн гривень на будівництво дороги Скуносове-Корольки.

4 листопада
3 листопада