Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Депутати Буринської ОТГ звернулися до нардепа Максима Гузенка з проханням допомогти в розслідуванні подій 4 серпня

Обранці просять притягнути до відповідальності осіб, які вчинили безлад на сесії Буринської міськради 4 серпня, перешкоджали депутатській роботі і своїми діями несли загрозу життю й здоров’ю людей.

Нагадаємо, після рішення суду про повторні вибори депутатський корпус вирішив провести термінову сесію і обрати секретаря. Однак уже ексмер Віктор Ладуха втрачати свою владу, схоже, не хотів і разом зі своїми «ладухівцями» перекрив доступ до приміщення Буринської міськради, тим самим вчинивши дії з ч. 1 ст. 109 ККУ про захоплення державної влади.

Мешканці ОТГ побоюються, що з таким беззаконням, яке зараз зухвало чинить колишній міський голова Ладуха, Буринщина може втратити ще більше, ніж уже втратила за його керування. Через небажання ексмера комунікувати з народним депутатом від Сумщини Максимом Гузенком (партія «Слуга народу») і спільно обговорювати ідеї щодо розвитку Буринщини, громада втратила можливість реалізувати ряд важливих інвестиційних проєктів уже цього року.

Відсутність налагодженої комунікації в інтерв’ю депутату міськради Сергію Міненку підтвердив помічник Максима Гузенка. «Ми максимально налаштовані на плідну співпрацю. На жаль, до цього дня з Буринською міськрадою особливого зв’язку не було, хоча ми неодноразово зверталися з тим, що хотіли профінансувати серйозні інфраструктурні проєкти, але відгуку та співпраці не знайшли. Сподіваємося, зі зміною влади комунікація зміниться. Ми готові залучати державні інвестиції в соціальні та інфраструктурні проєкти. Наша мета — якомога більше коштів залучити на наш округ», — говорить Владислав Костенко.

Помічник народного депутата пообіцяв надати допомогу в швидкому, об’єктивному розслідуванні подій 4 серпня та установленні законної справедливості. «Ми категорично проти силового захоплення влади, бійок і сльозоточивих балончиків… Я вважаю, це не той рівень, який би мав бути в українському місті у 2021 році. Будемо докладати зусиль, щоб цю справу розслідували неупереджено, і щоб усі особи, причетні до подій у Буринській міськраді 4 серпня, понесли відповідальність відповідно до закону», — наголосив Владислав Костенко.

4 листопада
3 листопада