Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Депутати говорили речі, які не відповідають дійсності – Роман Грищенко про безпідставні закиди депутатського корпусу в свою адресу

Керівник Сумщини Роман Грищенко  прокоментував закиди обласних депутатів щодо узурпації влади та розповів чи співпрацюватиме надалі  з ними.

Депутатський корпус намагається дискредитувати у публічній площині нещодавно обраного керівника області Романа Грищенка.  Використовують усі методи, утім це,як бачимо, не спрацьовує, бо правда – на його стороні.
Сьогодні керівник Сумщини прервав мовчання й розставив усі крапки над «і» у цій сумнівній історії.
«На пресконференцію, яку давали окремі керівники фракцій, мене не запрошували. У той час я перебував у відрядженні. Щодо того, що було сказано, я хочу підкреслити: я не знаю, хто підставив депутатів, але вони говорили речі, які не відповідають дійсності, – наголосив Роман Грищенко. – Зокрема, один із депутатів говорив, що затягується процес закупівлі апаратів ШВЛ. Але ж закупівлі проводить комунальне підприємство обласної ради. І я, як голова облдержадміністрації, жодного впливу на комунальне підприємство обласної ради не маю. Я лише на сесії облради орієнтував лікарів, що вони мають розповідати, які саме апарати ШВЛ їм необхідні. Щодо озвучених інших фактів, зокрема про те, що нібито якийсь мій радник говорив про можливість звільнення лікарів, я не вірю в це. Ми навпаки боремося зараз, щоб їх залишити на посадах. Я особисто вмовляв двох лікарів залишитися працювати».

Моменти щодо узурпації влади називає просто смішними і переконує, що їх просто не може бути.  А на закиди щодо постійного розкрадання коштів на будівництві доріг, Роман Грищенко, який до слова працює лише два місяці, зазначив, що вже проведено відповідний аудит і його результати передані правоохоронним органам.
Губернатор Сумщини також підкреслив, що у нього не має конфронтації з депутатським корпусом, натомість він відкритий до співпраці з тими, хто дійсно готовий  працювати на розвиток області , а не на підвищення своїх політичних дивідентів.

«Депутати приходять до мене з конкретними проектами по області, я сам виїжджаю в райони, дивлюся, наскільки ці проекти необхідні там, і знову ж таки всі рішення ми виносимо на сесію, де остаточне слово за депутатами, – підкреслив очільник облдержадміністрації. – Знаєте, я не проти піару, але спочатку для людей зробіть щось таке, щоб потім це дало вам можливість для піару».

4 листопада
3 листопада