Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Директор «АМК РЕМ-БУД» Андрій Куковенко – про співпрацю зі СНАУ у сфері підготовки фахівців дорожньої галузі

Компанія «АМК РЕМ-БУД» підтримує ініціативу Сумського національного аграрного університету щодо запровадження в освітній діяльності унікальних для нашої країни та області, зокрема, проєктів.

Один із них – критий зимовий полігон, на якому проводитимуть заняття не лише для студентів-механіків, а й для фахівців будівельних спеціальностей.
В умовах динамічного розвитку дорожньої галузі керівник компанії «АМК РЕМ-БУД» Андрій Куковенко відзначає важливість якісної підготовки майбутніх фахівців. Говорить, що для того, аби спеціалісти були конкурентоспроможними та могли працювати з сучасною технікою, необхідні не лише теоретичні, а й практичні знання.
«Наша компанія активно співпрацює з СНАУ та долучається до процесу освіти майбутніх фахівців, ділиться сучасними технологіями і технікою, а також надає можливість проходження робітничої практики. Враховуючи масштаби реалізації Програми Президента «Велике будівництво» сьогодні існує запит на нові та перспективні кадри. «АМК РЕМ-БУД» не стала виключенням та налаштована на конструктивну співпрацю з молодими спеціалістами», – зазначив Андрій Куковенко.
«Керівництво СНАУ враховує сучасні потреби ринку праці та йде назустріч майбутнім роботодавцям», – говорить директор Сумського офісу «АМК РЕМ-БУД» Юрій Деркач і додає, що полігон стане черговим кроком до підвищення освітньої підготовки майбутніх працівників для дорожньо-будівельної галузі.

4 листопада
3 листопада