Вчора
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня
21 серпня
20 серпня
16 серпня
15 серпня
13 серпня

Директор лікарні Святого Пантелеймона Володимир Поцелуєв закликає підтримати збір коштів для ремонту евакуаційних машин

Директор Сумської клінічної лікарні Святого Пантелеймона Володимир Поцелуєв закликав громадськість підтримати військових медиків, розмістивши на своїй сторінці у Facebook пост про збір коштів для ремонту евакуаційних машин, які використовуються для транспортування поранених із Запорізького напрямку.

Підтримка військових медиків: важливість і нагальність

Володимир Поцелуєв, у своєму зверненні, підкреслив нагальність та важливість цього збору. Він зазначив, що ініціатором акції став його колега, завідувач кардіологічним відділенням Ігор Потужний, який вже другий рік служить військовим медиком.

“Автомобілі потребують швидкого і невідкладного ремонту,” – пише директор лікарні. “Без надійних машин евакуація поранених неможлива! Тому важливо закрити збір якомога швидше.”

День медика: нагода для реальної допомоги

Володимир Поцелуєв також звернув увагу на наближення Дня медика, наголошуючи, що допомога військовим медикам буде найкращим способом привітання з професійним святом. Він закликав усіх небайдужих долучитися до збору коштів і допомогти не словом, а ділом.

Як можна допомогти

Володимир Поцелуєв надав інформацію про те, як можна зробити свій внесок у цю важливу справу:

🫙Посилання на банку: [Monobank](https://send.monobank.ua/jar/5721aeYUig)

💳 Номер картки монобанку: 5375 4112 2085 2185″

Закликаючи до об’єднання зусиль, директор лікарні наголосив: “Разом ми сильніші! 🇺🇦” Ця ініціатива є чудовою нагодою для кожного з нас зробити свій внесок у підтримку тих, хто щодня рятує життя наших воїнів на передовій.

Долучайтеся до збору коштів і допоможіть військовим медикам у цей складний час.

4 листопада
3 листопада