Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Директор сумського КП знову прогуляв свою роботу, бо «відмазував» у Києві Порошенка

Директор КП «Сумитеплоенергоцентраль», а по сумісництву і депутат міської ради від «Європейської солідарності», Володимир Чепік у робочий день вчергове поїхав на політичний мітинг до столиці.

Нещодавно ми розповідали, як сумський чиновник «забив» на свої обов’язки та у розпал робочого тижня був двічі помічений на політичних акціях, що проходили у Києві на підтримку Петра Порошенка, якого підозрюють у держзраді.

Не пройшло і двох тижнів як ситуація повторилася. У соцмережах Володимир Чепік знову «похвалився», що прогуляв роботу та поїхав на політичний мітинг на підтримку Петра Порошенка, якого підозрюють у держраді та інших кримінальних правопорушеннях. Свої світлини під Апеляційним судом на фоні звезених людей, за допомогою яких «вождь» «Європейської солідарності» намагається вплинути на хід справи, він опублікував у Фейсбуці.

Схоже, що політика для Володимира Чепіка набагато важливіша за займану посаду, раз він дозволяє собі залишати робоче місце, коли йому заманеться, та ще й без поважних на те причин.

4 листопада
3 листопада