Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Директор Сумського офісу «АМК РЕМ-БУД»: Керівництво СНАУ враховує сучасні потреби ринку праці та йде назустріч майбутнім роботодавцям

Про це під час відкриття Центру колективного користування науковим обладнанням з новітніх агротехнологій у СНАУ зазначив директор Сумського офісу «АМК РЕМ-БУД» Юрій Деркач.

Керівник компанії ознайомив учасників заходу – голову Сумської ОДА Дмитра Живицького, голову обласної ради Віктора Федорченка, заступників міністрів Олексія Шкуратова, Юрія Лавренюка, Тараса Дзюбу, радника міністра Володимира Гука, ректора Сумського НАУ, академіка НААНУ Володимира Ладику, декана будівельного факультету Людмилу Циганенко – з потенціалом компанії та наголосив, що вона має серйозний досвід у дорожньому господарстві, який готова покращувати і надалі у тому числі через співпрацю зі СНАУ.

Наразі підприємство сформувало професійну команду спеціалістів у галузі дорожнього будівництва, зібрала необхідну сучасну техніку, а також відпрацювала до автоматизму специфіку технології робіт.

Окремо Юрій Деркач зупинився на співпраці із Сумським національним аграрним університетом, зазначивши, що для компанії ця робота стала з двостороннім напрямком.

«З одного боку ми отримали доступ нових перспективних кадрів, змогу формувати вимоги до майбутніх спеціалістів і, нам приємно, що керівництво університету, враховуючи сучасні потреби ринку праці, йде назустріч нам, як майбутнім роботодавцям. З іншого боку, ми теж долучаємося до процесу освіти майбутніх фахівців, ділимося сучасними технологіями і технікою, надаємо можливість проходження робітничої практики із цілого ряду професій будівельного напрямку», – акцентував він.

За словами Юрія Деркача, за останні два з половиною роки роки Президент України та Уряд показали новий підхід у розвитку дорожньої та соціальної інфраструктури.

«Ми бачимо, що попереду у влади не менш амбітні плани і щоб втілити їх завтра – ми вже сьогодні розвиваємо нові технології, оновлюємо автопарк спецтехніки і, звичайно, інвестуємо у майбутні кадри. Тому ми сьогодні саме тут у СНАУ. Ми готові вчитися і навчати. Ставити нові задачі і впевнено йти до їх вирішення», – акцентував директор Сумського офісу «АМК РЕМ-БУД» Юрій Деркач.

Він подякував присутнім за участь у такому заході та висловив переконання¸ що він стане черговим кроком до розвитку дорожньо-будівельної галузі у Сумській області.

4 листопада
3 листопада