Вчора
20 червня
19 червня
18 червня
17 червня
15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня
31 травня
26 травня
23 травня
22 травня
21 травня
20 травня
18 травня
15 травня

Діти Героїв із Сумщини вирушили у табір по програмі “Літо без війни”

45 дітей із Сумської області поїхали на відпочинок до Закарпаття  за програмою «Літо без війни» від Сумського представництва благодійної організації “Українська фундація Мрія”.  Цей проєкт з оздоровлення дітей українських захисників розпочався у минулому році і успішно продовжується у 2024 році.

«Літо без війни –  програма літнього відпочинку та реабілітації для дітей Героїв.  Дуже радіємо, що маємо змогу другий рік поспіль потурбуватися про дітей родин військових загиблих, військовополонених та зниклих безвісти, посприяти їх психологічній реабілітації. Серед мальовничої природи Закарпаття наші юні відпочивальники матимуть змогу забути про постійні тривоги та стреси, зміцнити фізичне і ментальне здоров’я», – розповідає керівник осередку у місті Суми “Української фундації “Мрія” Людмила Чегринець.

Понад 300 дітей українських захисників, серед яких 45 діток із Сумщини, вже насолоджуються колоритними краєвидами Закарпатської області в таборі Praha Family Camp, що в містечку Іршава, а 12 юних сумчан ще додатково вирушають завтра, 1 червня. Малечу очікує 10 днів безпечного та корисного відпочинку на свіжому повітрі.

На території табору створені всі умови для оздоровлення та відновлення. Є три басейни, майданчики для футболу та баскетболу. Табір “Praha family Camp” надає дітям 4-х разове харчування та пропонує насичену програму щоденних активних заходів.

«Дякуємо всім спонсорам та тим, хто долучився до збору та робив донати», – звернулася Людмила Чегринець до жителів Сумщини.

Путівки для дітей із родин полеглих, полонених та безвісти зниклих воїнів України – безкоштовні.

4 листопада
3 листопада