Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Дівчата “заполонили” колектив дільничних Білопілля

Щороку 18 червня дільничні відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Ця професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих. Адже обов’язків у дільничних дуже багато: дільничний має захищати інтереси, права і свободи як окремих громадян, так і держави тощо, дбати про безпеку та порядок на території обслуговування, проводити превентивно-профілактичну роботу з різними верствами населення, аби не допускати вчинення правопорушень, особливо відносно пенсіонерів та осіб похилого віку.

Своє професійне свято відзначає і колектив сектору превенції Білопільського відділення поліції. Про його роботу з нагоди свята  bilopillia.city розповів начальник Едуард Дойненко.

В колективі сектора працює вісімнадцять правоохоронців, із них — тринадцять дільничних офіцерів поліції: чотири старших дільничних і дев’ять дільничних.

— У нашому колективі, окрім представників сильної статі, працюють і дівчата. Коли я тільки-но прийшов працювати до райвідділу тоді ще міліції, у колективі було 24 дільничних інспектори. Пізніше штат скоротився до 17. І серед них у ті роки було в середньому дві жінки. Зараз із 13 дільничних – п’ять представниць прекрасної статі. Вони є справжньою окрасою нашого колективу. Це Марина Терещенко, яка працює в секторі з січня 2019 року, Аліна Петленко – з квітня 2019, Дар’я Іванова – з липня 2019, Юлія Яценко та Любов Максименко, які прийшли до сектора превенції у лютому 2020 року.

4 листопада
3 листопада