Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

До 10 років тюрми загрожує водієві, який скоїв ДТП із трьома загиблими

Прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного чоловіка, самовпевненість якого призвела до загибелі трьох чоловіків.

Мова йде про ДТП, що сталася близько 10 години ранку 20 грудня 2019 року на автотрасі «Суми-Білопілля-Глухів», на межі Білопільського та Буринського районів. Тоді в результаті зіткнення трьох автомобілів «Jeep grand cherokki», «Toyota land cruiser»та «Chevrolet lanos» водій та пасажир останнього загинули на місці, ще один пасажир цього авто помер наступного дня в лікарні. Водій автомобіля «Jeep» отримав тяжкі тілесні ушкодження, травми його пасажира кваліфікуються як середньої тяжкості.

За даними слідства, водій «Toyota» не урахував дорожню обстановку та перед початком обгону «Jeep» не переконався, що його маневр буде безпечним, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з легковиком. Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі двох осіб). За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

4 листопада
3 листопада