Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Донька сумського “потрошителя” розміщена на сайті “Миротворець”

На сайті “Миротворець” розміщені дані про доньку Володимира Сірика, який наніс більше 15 колото-різаних ножових ран депутату від партії «Слуга народу», президенту ФК «Суми» Геннадію Дем’яненку.  Зокрема про Сірик Людмилу Володимирівну вказано, що вона є зрадницею Батьківщини.

“Бывшая сотрудница Прокуратуры АР Крым. Изменила присяге, перешла на службу к оккупантам.
15.05.2015 г. Генеральной прокуратурой Украины было вынесено уведомление о подозрении по ст.111, ч.1 УК Украины (государственная измена)”, – ідеться у повідомленні на “Миротворці”.

Ця інформація підвтерджує те, що сварка між Володимиром Сіриком та Геннадієм Дем’яненком зав’язалася на політичному грунті. Маючи недержавницьку, протиукраїнську позицію, пан Сірик прийшов у неконтрольований стан, коли Зе-депутат Дем’яненко став на захист політики Президента України Володимира Зеленського, державного суверенітету і євроатлантичного курсу нашої країни.

Зауважимо, що сайт “Миротворець” з’явився з початком російської агресії навесні 2014 року, він збирає  та публікує інформацію про людей, яких вважає небезпечними для України – зокрема, про осіб, у діях яких вбачає прояви сепаратизму й тероризму або інші загрози нацбезпеці.

Нагадаємо, суд відпустив сумського “потрошителя” на волю, тому Геннадій Дем’яненко звернувся до правоохоронців з проханням виділити йому охорону.

4 листопада
3 листопада