Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«Дорога, що не ремонтувалася понад 30 років, змінюється на очах!» – Ігор Васильєв про ремонт автошляху Суми-Миропілля-Осоївка

На Сумщині триває ремонт дороги Суми-Миропілля-Осоївка. На місці робіт побував народний депутат Ігор Васильєв, щоб поспілкуватися з виконавцями та особисто побачити, як ідуть роботи.

Нагадаємо, за сприяння нардепа з державного бюджету були виділені кошти на цей ремонт, завдяки чому він і став можливим.

Про те, на якому етапі наразі це будівництво, парламентар написав на своїй сторінці у Facebook:

«Дорога, що не ремонтувалася понад 30 років, змінюється на очах! Запланований ремонт ділянки завдовжки 13,7 км – вартість цих робіт становить 170 млн грн. І вже у поточному році, доки дозволить погода, плануємо відремонтувати 7 км, решту ж – навесні-влітку наступного року.

У п’ятницю, 8 жовтня, ми з колегами проголосували за виділення додатково 15 млрд грн. на фінансування дорожніх робіт. З цих коштів буде фінансуватися також і ця дорога.

Щиро сподіваюся, що мешканці Краснопільської громади, Глибного, Осоївки будуть із задоволенням нею користуватися. Адже раніше це була величезна проблема – навіть автобуси сюди не хотіли їздити, бо постійно ламалися, тож люди фактично залишалися без транспортного сполучення з містом та навколишніми селами».

Проєктом передбачений не лише ремонт проїжджої частини, а й облаштування у Глибному та Осоївці тротуарів, зупинок, з’їздів, примикань, систем водовідведення, а також ремонт 5 водопропускних труб, розташованих під автомобільною дорогою.

Будуть встановлені нові дорожні знаки, нанесена розмітка.

Ремонт цієї дороги – яскравий приклад співпраці органів місцевого самоврядування, агробізнесу, служби автомобільних доріг та народного депутата.

4 листопада
3 листопада