Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Ексмер Терещенко навідується до Глухова, бо сумує за містом?

9 червня у Сумському окружному адміністративному суді був призначений розгляд справи за позовом Мішеля Терещенка про поновлення на посаді Глухівського міського голови.

Справи, вочевидь, у дистанційованого від глухівчан екс-мера йдуть не за планом. Безрезультативні потуги відновитися на посаді на своїй сторінці у Фейсбук він називає не інакше як «третя спроба розгляду мого позову…». Наступне засідання призначено на 6 серпня.
«Суддя пішов у планову відпуску, призначив наступне засідання на 6 серпня. І тоді справа вже має розглядатися по суті», – пише колишній міський голова. Насправді суддя Сергій Бондар знаходиться на роботі. Відпустка, згідно інформації Сумського окружного адмінсуду, триватиме в нього з 23 червня по 4 серпня, передає hlukhiv.info.

Сам Мішель Терещенко вчора, 10 червня, приїздив до Глухова та відвідував підприємство «Linen of Desna», відоме глухівчанам як Пенькозавод. Він проводив тут ділову зустріч. Варто відзначити, що підприємство поки що лишається єдиною ланкою, що поєднує його з Глуховом, адже нерухомість він давно продав.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада