Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

Екснардеп Медуниця розповів, хто із правоохоронців здійснив наїзд на “Сумський завод гумотехнічих виробів”

У своїй сторінці на фейсбуці екснардеп Олег Медуниця, а нині депутат облради, оприлюднив подробиці наїзду на ТОВ “Науково-виробничого об’єднання “Сумський завод гумотехнічних виробів”.

Як стало відомо, у цій резонансній історії “засвітилися” не тільки донецькі правоохоронці, а й силовики з управлінь в Луганській, Донецькій і, як з’ясувалося, Сумській областях.

“Виявляється проблема дослідження вмісту каучуку у його продукції близька не тільки слідчим Головного управління поліції в Донецькій області. Для проведення слідчих дій на підприємство прибули доблесні офіцери головної української спецслужби з управлінь в Луганській і Донецькій, Сумській області. Цілий робочий день працівники СБУ присвятили супроводжуванню працівників поліції, які розв’язувати це надскладне завдання по виїмці документів і компьютерної техніки сумських гумовиробників”, – написав екснардеп Олег Медуниця та додав фото протоколу з іменами правоохоронців, які здійснювали обшуки.

Працівники заводу переконані, що їх конкуренти – у змові з правоохоронцями, які замість того, щоб відстоювати інтереси держави та підприємства, допомагають тим, у кого більше грошей.

Нагадаємо, що утиск сумського підприємства розпочався після того, як воно уклало договір на поставку продукції до Укрзалізниці та її філій. Цей факт обурив конкурентів і як результат – 12 серпня 2021 року на територію заводу “завітали” силовики. Вони вилучили технічну документацію та комп’ютерну техніку, що автоматично блокувало роботу підприємства на невизначений термін. Колектив Науково-виробничого об’єднання “Сумський завод гумотехнічних виробів” звернувся офіційним листом до голови Сумської ОДА Дмитра Живицього щодо поліцейського свавілля, яке сталося 12 серпня 2021 року.

https://www.facebook.com/oleg.medunitsya/posts/4329934210423657

4 листопада
3 листопада