Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Експерти засвідчили якість робіт ТОВ «АМК РЕМ-БУД» під час капітального ремонту доріг у Київській області

Для компанії «АМК РЕМ-БУД» якість виконання робіт – головний пріоритет. Серйозний підхід до кожного об’єкту дозволяє отримувати відмінні результати і задовольняти очікування замовників.

Так, 7 липня експертами із ТОВ «НВО «Прагматик» було проведено дослідження якості проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Піщана в місті Біла Церква та по вулиці Незалежності в селі Дідівщина Київської області.

Фахівці зробили контрольні відбори кернів і провели заміри та аналіз. Він засвідчив, що бригадами ТОВ «АМК РЕМ-БУД» були дотримані всі вимоги державних будівельних норм. Це вказано у складених актах про відбір проб вирубок асфальтобетону.

Зокрема, у Білій Церкві у двох місцях відбору фактична товщина асфальту склала 5,5 та 5, 5 сантиметри, а в селі Дідівщина у трьох місцях – 6, 6,4 та 6 сантиметрів відповідно. Згідно з нормативами товщина верхнього шару асфальтобетону має бути 5 сантиметрів, тобто підтверджено повну відповідність стандартам щодо цих проектів.
Таким чином, наша компанія вкотре довела, що працює на совість і гарантує якість.

ТОВ «АМК РЕМ-БУД» проводило роботи у селі Дідівщина та місті Біла Церква на замовлення Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

4 листопада
3 листопада