Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Експрезидент ФК «Суми» vs президент ФК «Металіст»

Учора, 4 вересня, пройшов матч відбору Чемпіонату світу-2022 між національними збірними України та Франції. Гра пройшла на стадіоні «Олімпійський» у м. Києві та закінчилась із нічийним рахунком 1:1.

Відвідавши цей матч, оригінально вирішив привітати сумчан із Днем міста Суми експрезидент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем’яненко. Святковий пост на його сторінці у Фейсбуці він доповнив фото з «Олімпійського» у стилі вже культової світлини президента нещодавно відродженого футбольного клуба «Металіст» Олександра Ярославського – в екіпіровці та з футбольним шарфом «містян». «Суми – це Ми! Від Суминої слободи та Сумина до Сум, від річок Сума та Сумка до Сумки та Стрілка, від мисливських сумок до нашого герба, від «Славії» та «Спартака» до ФК «Суми». Пам‘ятаємо минуле заради майбутнього! З Днем народження місто над Пслом!», – прокоментував фото Геннадій Дем’яненко.

Нагадаємо, у 2021 році Сумам виповнюється 366 років, а також 78 років з моменту визволення Сум від нацистських загарбників. Традиційно у місті готують розважальну, культурну, спортивну та просвітницьку програму на ці дні. Зокрема, сьогодні в неділю 5 вересня о 20:00 на площі Незалежності розпочнеться святковий концерт. Це завершальна подія усіх заходів до дня міста. Виступатимуть зокрема «Dance band» та «Ляпіс 98». Крім цього на площі Незалежності працюватиме дитяча розважальна зона атракціонами. А по місту ще багато виставок, міні-концертів та інших святкових заходів. Повну програму можна переглянути на сайті Сумської міської ради.

4 листопада
3 листопада