Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» у рамках ремонту Вишгородської ЦРЛ завершують облаштування санітарно-гігієнічних кімнат

«АМК РЕМ-БУД» продовжує приводити до ладу акушерського-гінекологічне відділення та підвальні приміщення у Вишгородській ЦРЛ Київської області.

Компанія «АМК РЕМ-БУД» має два головних напрямки діяльності – ремонт дорожніх шляхів та цивільне будівництво. Зокрема, останній передбачає зведення та ремонт соціально-важливих об’єктів – шкіл, дитсадків, лікарень, спортивних комплексів. Над реалізацією одного із таких проєктів у місті Вишгород на Київщині працюють фахівці підприємства. У місцевій ЦРЛ вони створюють комфортні умови для роботи медиків та лікування пацієнтів.

Так, з початку ремонту на об’єкті спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» виконали значний обсяг робіт: оновили систему опалення, стіни, стелю, провели їх оздоблювальні роботи, замінили інженерні комунікації, постелили більшу частину плитки, встановили систему кондиціонування, облаштували більшу частину санітарно-гігієнічних кімнат. Також працівники «АМК РЕМ-БУД» виконували ремонт у підвальних приміщеннях, які у майбутньому облаштують під стерилізаційну та пральну кімнати.

Наразі фахівці підприємства завершують облаштовувати санітарно-гігієнічні приміщення, докладати плитку на сходах і стінах, встановлювати прибори освітлення, монтувати двері та приводити до ладу електрощитову кімнату.

Усвідомлюючи важливість створення сучасних умов та комфортного середовища у Вишгородській ЦРЛ, команда «АМК РЕМ-БУД» працює якісно та оперативно.

Усі заплановані ремонтні роботи будуть завершені вже найближчим часом.

Нагадаємо, що минулого року у рамках реалізації національної програми «Велике будівництво» компанія «АМК РЕМ-БУД» побудувала один із найбільших та найсучасніших спортивних майданчиків міста Буча Київської області – Академію спорту.

4 листопада
3 листопада