Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Фонтани та сквер на вул. Харківській чекають свого ремонту

Отримала відповідь петиція “Ремонт фонтанів та скверів на вулиці Харківській”.

У зверненні, зареєстрованому 20 травня 2020 року, йшлося про таке: “Прохання відремонтувати фонтани на вул Харківська та територію навколо. Тут можна створити прекрасне місце для відпочинку з гарними доріжками, лавочками, фонтанами та приємним освітленням. Натомість маємо занедбані фонтани, в які бидло кидає сміття”.

“Ваша електронна петиція щодо ремонту фонтанів та благоустрою прилеглих до них територій по вул. Харківська в м. Суми в межах повноважень розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.

Повідомляємо, що видатками бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади не передбачено проведення робіт по ремонту та благоустрою вказаних у Вашій петиції об’єктів.

Враховуючи доцільність та важливість цього питання, департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради пропозиція по ремонту вказаних Вами фонтанів та благоустрою територій навколо них буде підготовлена та надана до профільних депутатських комісій Сумської міської ради для бюджетного запиту на 2021 рік”.

 

4 листопада
3 листопада