Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

“Гідросфера” модернізує систему опалення “Обласного клінічного медичного центру соціально небезпечних захворювань”

Роботи із оновлення застарілих опалювальних систем в медичному закладі вже у самому розпалі.

Нині працівники ТОВ «ІБК» Гідросфера» – підприємства, яке є беззаперечним лідером у своїй сфері в Сумах та області зокрема, займаються підбором та встановленням у приміщеннях медзакладу батарей. До роботи вони підійшли з усією відповідальністю, адже прагнуть, аби їхнім клієнтам було тепло та затишно у осінньо-зимовий період.

Зазначимо, що першочергово проєктом було передбачено встановлення звичайних кранів без можливості регулювати тепло.

“Наші рацівники приділяють особливу увагу питанням якості матеріалів. Відтак нами було прийнято рішення підти на зустріч замовнику і встановити більш сучасніші крани, які дозволять регулювати подачу тепла, а відтак зекономити на опаленні та створити комфортні умови як для працівників закладу, так і для його відвідувачів”, – зазначив директор ТОВ «ІБК «Гідросфера» Григорій Магденко і додав, що підприємство цінує свою репутацію і прагне, аби його Замовники були задоволені виконаними роботами.

Нагадаємо, що “Гідросфера” спеціалізується на наданні широкого комплексу послуг: продажі, монтажі, пуско-налаштуванню та сервісно-технічному обслуговуванні топкових, котелень, інженерних систем (опалення, газопостачання, водопровід, каналізація, кондиціонування та вентиляції), систем сигналізації загазованості та системи комплексної очистки води. Компанія співпрацює із всесвітньо відомими брендами, такими як ARISTON, BOSCH, BAXI, VIESMANN, WILO, ALTEK, ECOSOFT та багато інших, включаючи вітчизняні.

4 листопада
3 листопада