Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

“Гідросфера” починає термомодернізацію шкільної котельні у с. Хмелів Роменського району

Компанія «ІБК «Гідросфера» є лідером на Сумщині у сфері з проведення тепло-, газо- та водопостачання. Великий досвід спеціалістів дозволяє реалізовувати найскладніші проєкти, а особливо такі, які пов’язані з обмеженими термінами, там де втрата навіть одного дня може призвести до серйозних наслідків.

Так, 3 серпня керівник компанії Григорій Магденко разом із радником голови Сумської ОДА по питаннях ЖКГ Романом Гученком побували на важливому соціальному об’єкті для жителів Хмелівської ОТГ (Роменський район) — місцевій школі, де запланована термомодернізація об’єкта. Її потрібно зробити ще до опалювального сезону, щоб школярі не мерзли під час уроків.

Голова Хмелівської громади Петро Панченко вже давно наголошував на тому, щоб зробити заміну котла опалення у котельні й цього року після втручання народного депутата Максима Гузенка та підтримки Сумської ОДА кошти на цю важливу справу були знайдені.

Наразі фахівці «Гідросфери» надали свої рекомендації по вибору оптимально ефективного обладання. Це дасть змогу підготувати якісний проект, після чого роботи будуть розпочаті безпосередньо на об’єкті.

Варто наголосити, що компанія «ІБК «Гідросфера» співпрацює із всесвітньо відомими брендами, такими як ARISTON, BOSCH, BAXI, VIESMANN, WILO, ALTEK, ECOSOFT та багато інших, включаючи вітчизняні. «Гідросфера» не просто реалізує продукцію цих інноваційних марок – від газових та електричних котлів, сонячних батарей до насосів та каналізаційних труб, а є їхнім офіційним сервіс-центром. Це означає, що підприємство гарантовано надає сервісну підтримку і обслуговування для максимальної зручності покупців.

Міцні партнерські відносини з постачальниками та виробниками дозволяють задовольнити всі побажання замовника, починаючи з розрахунку і підбору матеріалів та обладнання, закінчуючи готовою здачею об’єкту.

P.S. На фото: так наразі виглядає стара котельня

4 листопада
3 листопада