16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

“Гідросфера” є офіційним продавцем брендів опалювальної техніки ВАХІ та WESTEN

“ІБК “Гідросфера” постійно розвивається та підвищує якість сервісного обслуговування свого обладнання.

Яскравим тому підтвердженням є той факт, що компанія має статус офіційного продавця опалювальної техніки відомих торговельних марок ВАХІ та WESTEN. Це засвідчує сертифікат від компанії “Hot Well”. Для покупців опалювальної техніки це гарантує доступ до якісної продукції та налагоджений гарантійний сервіс. Адже обладнання вищезгаданих торгових марок, яке продаватиме “Гідросфера”, матиме повний пакет гарантійних документів встановленого зразка та буде взяте на облік авторизованими сервісними центрами компанії “Hot Well”.

Сьогодні на Сумщині опалювальну техніку пропонують багато компаній, у тому числі й через мережу Інтернет, проте тільки “Гідросфера” готова гарантувати якість реалізованої продукції та її подальше гарантійне обслуговування.

За словами її керівника Григорія Магденка, компанія пропонує своїм Замовникам тільки перевірене обладнання, якість якого підтверджена бездоганною репутацією фірм виробників.

“Опалювальне обладнання від таких відомих марок як ВАХІ та WESTEN зроблене за стандартами європейської якості. Воно якісне, економічне, безпечне та легке в експлуатації. Саме тому ми і обираємо його. Загалом наше підприємство дуже ретельно підходить до вибору постачальників продукції”, – підкреслив Григорій Магденко.

Він нагадав, що «Гідросфера» не просто реалізує продукцію інноваційних марок (ARISTON, BOSCH, BAXI, VIESMANN, WILO, ALTEK, ECOSOFT) – від газових та електричних котлів, сонячних батарей до насосів та каналізаційних труб, а є їхнім офіційним сервіс-центром.

“Для зручності Клієнтів наше підприємство гарантовано надає сервісну підтримку і обслуговування придбаного обладнання. Усі гарантійні зобов’язання ми строго виконуємо, бо цінуємо кожного Замовника та власну репутацію”, – підкреслив Григорій Магденко.

Він додав, що асортимент опалювального обладнання, який можна замовити у магазині компанії, здатен задовільнити потреби самого вишуканого покупця або ж навпаки – з обмеженим бюджетом.

Жителі Сумщини можуть замовити опалювальну техніку, завітавши або зателефонувавши до магазину компанії “Тепломережа” (адреса: м. Суми, вулиця Юрія Вєтрова, 4. Телефон: (0542) 66-11-44. Моб: 066-08-79-155 та 098-55-78-866).

Працівники “ІБК “Гідросфера” нададуть кваліфіковану допомогу та правильно підберуть необхідну опалювальну техніку для ефективного обігріву будь-якої площі.

4 листопада
3 листопада