Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Глухів “оживає” після карантину

На минулому тижні у сквері Бортнянського та Березовського помітно відновився торговий павільйон, де продають квіти. Там пофарбували лавки, навели порядок у самій конструкції, знявши тимчасові загорожі. Як коментує журналісту підприємець Світлана Копилова, яка працює по договору благоустрою, вони щорічно намагаються наводити порядок і тримати парк та торгові місця у належному стані. Але містяни дуже часто шкодять.

Так, за словами жінки, уже неодноразово вони робили пристойний пластиковий фасад павільйону для продажу квітів. Та не проходило і декількох днів, як від задньої стінки залишались самі діри, усе просто трощилось молоддю вночі. А ще перехожі там започатковували вбиральню. Зараз підприємці також думають обшити тильну стінку торгового місця, та от не знають, чи варто.
Крім цього, у парку Бортнянського та Березовського вони провели обрізку дерев, оновили газони, посіявши траву. Ярмарки, які останнім часом так полюбляли тут проводити, знищили трав’яний покрив. Тепер намагаються його реанімувати. Та не вся трава приживається одразу.
Почали приводити до ладу і дитячий майданчик, що на площі Свободи. Так, підприємець Віктор Косинський, з яким укладено договір на утримання даної території, розпочав ремонт ігрових конструкцій.
Як повідомила начальник управління ЖКГ Марія Сегеда, відповідно до правил благоустрою, у місті кожна установа, кожний підприємець має слідкувати за прилеглою та закріпленою за ними територією. До речі, на 18 червня у Глухові заплановано невеликий суботник. Представники управлінь та відділів міськради долучаться до фарбування лавок у центрі.

Джерело: nedelya.info

4 листопада
3 листопада