Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Глухівська лікарня отримає купу дороговартісного обладнання?

Глухівській міській лікарні пообіцяли томограф, ендоскопи та купу іншого дороговартісного обладнання

КНП “Глухівська міська лікарня” визнана опорним закладом у госпітальному окрузі, тож сьогоднішня новина від Уряду про те, що таким закладам буде виділена апаратура для приймальних відділень не могла залишитись непоміченою.

Кошти направлять на купівлю, зокрема, томографів та систем для кардіології.

Кабінет міністрів під час засідання 8 липня підтримав рішення щодо виділення коштів із Фонду боротьби з COVID-19 для закупівлі обладнання в приймальні відділення опорних

Уряд виділить 4,5 млрд грн на лікарні, у яких виникли проблеми з фінансуванням через медреформу – Степанов закладів охорони здоров’я в госпітальних округах.

Про це повідомив прем’єр Денис Шмигаль у своєму Telegram.

За його словами, за виділені кошти буде придбано томографи, ендоскопи, агіографічні систем для кардіології.

“Люди повинні мати своєчасний доступ до якісних медичних послуг як у великих містах, так і в маленьких селах. Сьогодні ми здійснили черговий крок до цієї мети. Сотні лікарень отримають нові прилади для порятунку життя українців. Це і є головним завданням справжньої медичної реформи”, – написав голова уряду.

Нагадаємо, раніше міністр охорони здоров’я України Максим Степанов повідомив, що від липня держава додатково профінансує

Зарплати медикам та фінансування медзакладів: Степанов розказав послам країн “Великої сімки” про медичну реформу “дефіцитні” медичні заклади. Йдеться про заклади протитуберкульозної служби, психіатричні та високоспеціалізовані лікарні, які опинилися на межі закриття.

Джерело: nedelya.info

4 листопада
3 листопада