Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Голова Буринської громади Ладуха похвалився здобутками нардепа Максима Гузенка

«Надійне сполучення залежить від надійних доріг…» – так помпезно починається звіт про роботу очільника Буринської громади Віктора Ладухи, викладений днями у Фейсбуці.

У дописі — багато слів про оновлення й ремонти доріг, які останнім часом так і «сиплються» громадою з легкої руки Ладухи. Пишуть, зокрема, і про низку поточних ремонтів буринських доріг, і про те, що вдалося зробити проблемну дорогу Т – 19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове, і що Служба автомобільних доріг у Сумській області провела два тендери на ремонт доріг держвласності, які проходять через Буринську тергромаду… Нарешті будуть проведені поточні середні ремонти автодоріг загального користування держзначення Т–19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове і Т – 19-19 Буринь – Воскресенка – Суховерхівка –Терни!

Дійсно, прогрес у розвитку дорожньої інфраструктури громади суттєвий. Але звіту голови Буринської громади він мало стосується. Бо відомо, що питанням ремонту вказаних доріг державного значення останні два роки активно опікується народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»). ЗМІ не раз писали, що обранець проводив особисті зустрічі з керівництвом Служби автомобільних доріг у Сумській області, обговорював і планував хід виконання ремонту доріг у межах 161 округу. Саме завдяки його домовленостям із міністром інфрастуктури та дорожниками області поступово відновлюються головні автошляхи регіону, у тому числі на території Буринської громади.

Очевидно, коли не вистачає своїх здобутків, то можна під шумок приписати й чужі. Принаймні так виглядає половина звіту про досягнення Віктора Ладухи.

4 листопада
3 листопада