14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня

Голова фракції “Слуга Народу” у Сумській облраді Віталій Зеленський привітав колектив юридичного факультету СНАУ з початком навчального року

На урочистостях з нагоди початку нового навчального року голова фракції Політичної партії “Слуга Народу” у Сумській обласній раді Віталій Зеленський, який також є доктором юридичних наук, привітав викладачів та студентів юридичного факультету Сумського національного аграрного університету. Він побажав колегам творчого натхнення, успіхів у роботі та спокійного навчального року без тривог.

З метою поліпшення освітнього процесу в режимі онлайн Віталій Зеленський подарував факультету три сучасні ноутбуки. Цей жест спрямований на підтримку якості навчання та створення комфортних умов для студентів і викладачів.

Також Віталій Зеленський висловив особливу подяку декану факультету Олегу Роговенку за злагоджене керівництво та ефективну організацію освітнього процесу в складних умовах сьогодення.

Нагадаємо, нещодавно голова фракції ПП “Слуга народу” в Сумській облраді Віталій Зеленський провів розширене засідання фракції під час якої основним питанням порядку денного була підготовка до чергової сесії обласної ради, а також обговорення актуальної безпекової ситуації в області.

4 листопада
3 листопада