Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Голова Лебединської громади Олександр Бакликов задоволений якістю ремонтних робіт, які виконує “АМК РЕМ-БУД

Нині на Лебединщині активно продовжуюється ремонт дороги Боровенька – Московський Бобрик. Процес роботи на особистому контролі триває керівник ОТГ Олександр Бакликов.

“Я задоволений всім, що будується. Багато років у нас руйнувалися фабрики, колгоспи, заводи, і коли будуються об’єкти дуже приємно. У даному випадку дороги – дуже важливий об’єкт: це як в організмі людини артерії… Так і дороги повинні насичувати життям території по яких вони проходять”, – сказав голова Лебединської громади Олександр Бакликов.

Він додав, що цьогоріч бригади “АМК РЕМ-БУД” оновили декілька дорожніх артерій у їх громаді. У процесі – Боровенька – Московський Бобрик.

“Там декілька десятиліть дороги взагалі не було. Це була дуже проблемна ділянка, хоча це – найкоротший шлях до Києва. Коли все це буде зроблено, то мешканцям та гостям міста, у тому числі нашої громади, буде легше дістатися до будь-якого населеного пункту як області, так і України. Якістю робіт задоволені”, – акцентував Олександр Бакликов.

Міський голова висловив сподівання, що усі започатковані позитивні зміни продовжаться й надалі. Не проти очільник Лебединської громади й щодо продовження співпраці із компанією “АМК РЕМ-БУД”, яка, як показала практика, з усією відповідальністю підходить до виконання поставлених завдань.

4 листопада
3 листопада