Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Голова партії «Голос» Кіра Рудик: «Ми зробимо все, щоб рейдерства на СНВО не відбулося»

Учора в Сумах із робочим візитом побувала голова партії «Голос», депутатка Верховної ради України Кіра Рудик. Під час її зустрічі з сумчанами прозвучало багато запитань, вирішення яких особливо хвилює жителів міста. Серед таких питання щодо ситуації навколо АТ «СМНВО-Інжиніринг» та його керівника.

– Почався тиск з боку влади, правоохоронних органів на Почесного громадянина міста Володимира Матвійовича Лук’яненка. Завод запрацював, у людей з’явилась надія, що повернуть їм зароблені у 2019 році, але не виплачені попереднім керівництвом, кошти. Але тепер ходять чутки про можливе рейдерське захоплення заводу. Ми боїмося, що останній завод, який є в місті, поріжуть на металолом і тисячі людей залишаться без робочих місць. Звертаємося до Вас як депутата з проханням не дати зруйнувати завод, – звернулась до Кіри Рудик сумчанка Тетяна.

– Ми розбирались з цим питанням, бо розуміємо, що завод місту потрібен. Ситуація навколо заводу – це про єдині правила для всіх, адже якби у нас були працюючі судова та правоохоронна системи, то ніхто б з людей, які не порушують закон, не міг би собі навіть уявити, що хтось може рейдернути підприємство, велике підприємство, на якому працюють тисячі людей. Кому це може спасти на думку, у країні, де є справедливе правосуддя?

Тому зі свого боку ми зараз розбираємося, яку підтримку ми можемо надати, щоб рейдерства не відбулося, щоб всі правила, всі справедливі рішення були виконані. Я впевнена, що ніхто при своєму розумі не буде атакувати підприємство, де працюють тисячі людей, яке є містоутворюючим. У разі якщо ситуація стане критичною, ви можете розраховувати на нашу підтримку, — зазначила народна депутатка.

Нагадаємо, сумський блогер переконаний, що на СНВО хочуть провести рейдерське захоплення.

4 листопада
3 листопада