Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Голова РДА прокоментував останні скандали, що виникли довкола теми ремонту доріг

Місцеві політики, прагнучи звернути на себе увагу перед виборами, роздмухують штучні скандали на темі будівництва доріг, що може зашкодити масштабному дорожньому будівництву на Ямпільщині

Таку думку висловив голова Ямпільської районної державної адміністрації Сергій Дворник.

-За цей рік в дороги Ямпільського району вклали сотні мільйонів гривень, такого не було за останні 20 років. Будується дорога Ямпіль – Шостка, Ямпіль – Свеса, вже завершено ремонт ділянки Ямпіль – Прудище, комунальних доріг в Свесі та Дружбі. Такої уваги до дорожньої галузі району люди не пам’ятають, але, як говориться, «не роби добра – не буде зла». Замість того, щоб сказати дякую, окремі люди ставляться до цього з негативом, хтось з сарказмом, а хтось займає позицію – чим гірше, тим краще. Особисто мене це обурює.

-Читаю повідомлення в інтернеті, що в одному з сіл понад дорогою Шостка – Ямпіль декілька людей обурені тим, що на дорозі досі не нанесена розмітка. Я не знаю, як до цього ставитись, адже дорога ще не добудована і її ремонт проходить величезними темпами. Пишуть, що в Києві кладуть асфальт і відразу ж наносять розмітку, роблять сім справ одночасно… Зачекайте трохи, дорога буде добудована, знаки будуть поставлені, буде нанесена і розмітка. Так, звичайно, і водіям потрібно пояснювати, що якщо дорога побудована, то непотрібно там літати зі скаженою швидкістю. Тим паче, що там буде працювати поліція.

Люди пам’ятають, що політики найбільше брешуть перед виборами. Хтось хоче бути головою, хтось двічі головою, хтось депутатом і всі щось обіцяють. Я не приймаю участь у виборах, а тому можу говорити об’єктивно і не хочу брати участь в різноманітних інсинуаціях та надуманих проблемах – їх немає. Все буде зроблено і зроблено якісно. Так, мені теж хотілось би, щоб за рік були побудовані всі дороги, щоб саме будівництво проводилось швидше і без незручностей для населення, щоб перед школою №2 в Ямполі закатали всю площу, а не лише дорогу… Але я живу в реальному світі і розумію, які є можливості у держави, які є законодавчі моменти і тонкощі, – зазначив Сергій Дворник.Сергій Іванович уникнув відповіді на питання про своє ставлення до того, що такою критикою займаються люди, які самі тривалий час сиділи у владних кабінетах і сидять досі

Я не говорю про персоналії. Мабуть, їм зараз легше критикувати, ніж тоді було самим відремонтувати ті дороги. До того ж наближаються вибори і ті, хто йдуть на них, завжди говорять, що зроблять все, але завтра.

Голова райдержадміністрації переконаний, що необґрунтована критика може лише зашкодити отримати фінансування на ремонти доріг в наступному році. Якщо не можемо оцінити ту увагу до району, яка є зараз, то цілком можливо ми її втратимо. Так, я часто чую, що ремонтувати дороги – це обов’язок влади і нікого хвалити не потрібно. Так, це правда, але ж чому ж тоді цей обов’язок не виконували попередні керівники, які мали такі ж можливості, як і нинішнє керівництво держави і області.

Джерело: yampil.info

4 листопада
3 листопада