Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Голова Сумської ОДА пообіцяв врахувати позицію жителів Лебединщини під час формування нового адмінустрою області

Сьогодні, 11 червня, голова Сумської ОДА Роман Грищенко провів брифінг щодо протестів у Лебединському районі проти нового адміністративного устрою області.

За словами Романа Грищенка, громада Лебединського району хоче приєднання до Сумського району, до нього зверталися і місто, і районна рада, і окремі активісти. Завтра, 12 червня, о 10:00 буде засідання у Кабміні, де обговорюватимуть у тому числі й це питання. Крім того, ініціативна група з Лебединського району запрошена на засідання комітету, де буде заступник профільного міністра.

“Позиція Сумської ОДА така: максимально врахувати позицію жителів Лебединського району, будемо намагатися долучити їх до Сумського району, але таким чином, щоб поділ на 5 районів зберігся. У Сумської ОДА та обласної ради в цьому питанні є тільки дорадчий голос. Ми йдемо назустріч Лебединському району, виносимо питання на високий рівень, щоб його розглянули”, — заявив Роман Грищенко.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/society/golova-sumskoyi-oda-poobitsyav-vrahuvati-pozitsiyu-zhiteliv-lebedinshhini-pid-chas-formuvannya-novogo-adminustroyu-oblasti

4 листопада
3 листопада