Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Голова Сумської ОДА поставив завдання новому очільнику Конотопщини

Розвиток туризму та інфраструктури – такі завдання Роман Грищенко поставив перед новим головою Конотопської райдержадміністрації Олександром Бескоровайним.

Очільник облдержадміністрації зазначив, що Конотопський район є дуже перспективним у плані розвитку, але має і певні проблеми, що потребують вирішення вже зараз. Зокрема, мова йшла про те, що необхідно нарешті закрити питання з відстійниками Попівського спиртового заводу, щоб жителі прилеглих територій і Конотопу не відчували наступного літа смороду.

Серед туристичних родзинок району Роман Грищенко відмітив Суничний фестиваль в с. Малий Самбір, який пообіцяв відвідати наступного літа, але наголосив, що до фестивалю мають бути й нормальні дороги, щоб як можна більше любителів солодкої ягоди з усієї України змогли відвідати цей захід.

«Я впевнений, що разом із депутатами районної ради, керівництвом громад Ви зробите все необхідне для розвитку району», — зазначив голова облдержадміністрації, звертаючись до Олександра Бескоровайного.

Нагадаємо, розпорядженням від 12 жовтня 2020 року №491/2020-рп Президент України Влодимир Зеленський призначив Олександра Бескоровайного головою Конотопської районної державної адміністрації.

 

 

 

4 листопада
3 листопада